Theorie

Eerst even de regels doornemen.

Voordat je je praktijkexamen of tussentijdse toets gaat doen moet je in het bezit zijn van je theorie. Zorg er daarom voor dat je zo snel mogelijk aan de theorie begint. Natuurlijk kun je al wel beginnen met je praktijklessen ook al ben je nog niet in het bezit van je theorie. De praktijklessen worden een stuk makkelijker als je al beschikt over de nodige theoretische kennis.

RijschoolSteden3hoek biedt diverse manieren voor het leren van de theorie. Allereerst kun je online leren via iTheorie. Hier vind je lessen, vragen, oefentoetsen, animaties en handige video’s. Wanneer er bij het CBR nieuwe vragen of aanpassingen zijn, zijn deze meteen terug te zien bij iTheorie. Ook als je dyslexie hebt is dit een mooi systeem omdat alles voorgelezen kan worden.

Klassikale theorielessen

Deze lessen worden in Voorst bij Rijschool Steden3hoek (De Windvang 20) gegeven. De lessen worden op 6 achtereenvolgende woensdagavonden van 19 tot 21 uur gegeven. Per keer zullen er niet meer dan 12 leerlingen aanwezig zijn, zodat er gelegenheid is voor persoonlijke aandacht als je iets niet begrijpt. Er is zo meer tijd voor jou als leerling.

Theorie-examen

Als je klaar bent voor je theorie examen, dan zullen wij dit in overleg met jou inplannen bij het CBR op de gewenste datum en tijd. Zo voorkom je dat je op een verkeerde website terecht komt en teveel betaalt voor het reserveren van een examen.

Theorie-examen en dyslexie

Er kan een theorie examen aangevraagd worden waarbij je 15 minuten extra tijd krijgt. Dit is handig als je bv. dyslexie hebt.

Preview theorielessen

Geplaatst door Ferry van Til op Vrijdag 5 februari 2016


Een korte preview van de theorielessen bij Rijschool Steden3hoek


Zo gaat het er aan toe tijdens het theorie-examen